Labinjonski đornalin

Portal tiskanih novina medijske grupe Srednje škole Mate Blažine Labin

“SE CA JE LEPO KROTKO DURO, A DA SE NIKAD NE ZOBI!

„Se ca je lepo krotko duro, a da se nikad ne zobi“ novi je projekt Medijske grupe Srednje škole Mate Blažine Labin. Nastao je 18. siječnja 2023. godine pod inicijativom , Frančeske Licul, potentne  odgovorne urednice i voditeljice „Labinjonskog đornalina“. Najveću podršku učenicima pružila je svestrana knjižničarka, stručna suradnica i savjetnica te voditeljica književnog kluba DKC „Lamparna“ i “Labinjonskog đornalina” , a ujedno i mentorica skupine, Majda Milevoj Klapčić.

Opći cilj projekta pridonosi upoznavanju osnovnih škola Labinštine. Svrha je uspostaviti komunikaciju srednjoškolaca i učenika osnovnih škola te osvijestiti da je obrazovanje najmoćnije oružje koje možemo upotrijebiti da bismo promijenili svijet.

Specifični cilj projekta jest na zanimljiv ,kreativan i jedinstven način uspostaviti komunikaciju učenika , profesora i ravnatelja/ica kroz pitanja, prisjetiti se najljepših sjećanja u osnovnoškolskom razdoblju, upoznati bivše učenike/učenice ukoliko su završetkom obrazovanja ostvarili izvrsne uspjehe, upoznati se s talentiranim tj. darovitim učenicima, predstaviti mjesto u kojem se škola nalazi i osvrnuti se na školske uspjehe te izvannastavne aktivnosti, a priču zaokružuje kratka pitalica DA-NE.

 Cjelokupni sadržaj predstavit će se videom.  S obzirom da su srednjoškolci svoje obrazovanje započeli u osnovnim školama Labinštine, željeli bismo vratiti sjećanja, lijepe uspomene, vesele ,zabavne i sretne trenutke naših početaka obrazovanja, a okolinu upoznati sa školama kroz najvažniji sadržaj.

Design a site like this with WordPress.com
Započnite